Nieuws

WIN: Voorspel het resultaat van het Belgische Bocuse-team en win een Multiline-bakpan van Demeyere

Vandaag dinsdag 29 januari, begint de wereldfinale van de Bocuse d’Or. Iedereen met een hart voor de Belgische gastronomie kijkt ademloos toe hoe de Belgen het er vanaf gaan brengen. Raad jij welk resultaat ze gaan behalen? Er hangt misschien een mooie prijs van af.

Het team rond Lode De Roover, Piet Vande Casteele en coach Jo Nelissen komt pas morgen, woensdag in actie. Vandaag brengen ze de dag door met te acclimatiseren, kennis te maken met de andere teams en (als het even kan) in de potten van de concurrenten te loeren. En als alles volgens plan verloopt, brengen we vanavond nog een laatste interview, met de laatste stand van zaken.

Maar ondertussen nodigen we jullie allemaal uit om een gokje te wagen. Op welke positie denk jij dat het Belgische team eindigt? Stuur je antwoord, samen met het antwoord op de schiftingsvraag, naar win@ambiance.be, vóór woensdag 30 januari om 16u. Opgelet: dat is dus morgen al.

Er zijn al edities geweest waarop de organisatie de posities van 11 tot en met 24 niet prijsgaf. Indien dat ook dit jaar zo is, en het team rond Lode valt buiten de top-10, dan schakelen we alle antwoorden van 11-24 gelijk.

Wat valt er te winnen? Een prachtige 24cm-bakpan uit de Multiline-reeks van Demeyere, te vergelijken met de pan op de foto, die het 28cm-model met deksel voorstelt.

WEDSTRIJDVRAAG: Op welke positie zal het Belgische team rond Lode De Roover eindigen op de wereldfinale van de Bocuse d’Or 2019 in Lyon?

SCHIFTINGSVRAAG: Hoeveel juiste antwoorden zullen ons bereikt hebben op woensdag 30 januari om 16u?

Stuur je antwoord vóór woensdag 30 januari om 16u naar win@ambiance.be en vermeld duidelijk Bocuse – Demeyere in de subject line. Slechts één inzending per deelnemer, de eerste telt. Bij het insturen van je antwoord voor deze wedstrijd geef je Culinaire Ambiance en Demeyere de toestemming om je op de hoogte te houden van al onze acties, promoties en culinaire tips via onze nieuwsbrief en mailings. Veel succes!

Geen commentaren

Laat een commentaar na

Misschien bent u ook geïnteresseerd in