Nieuws

Roger & Ik – WIN dit prachtige boek over Roger Souvereyns

Levende legende Roger Souvereyns is tachtig geworden. Dat is ondertussen al een dikke maand geleden en we hebben het gevierd met een prachtige reportage én recepten in ons novembernummer. Maar deze week kunnen we nóg eens vieren, want we mogen drie exemplaren van het prachtige tribuut aan hem, Roger & Ik, uitdelen.

In Roger & Ik getuigen 45 absolute topchefs over de blijvende invloed die Roger Souvereyns op hen gehad heeft – niet alleen op hun carrière, maar ook op hun evolutie als mens. Het boek vertelt niet alleen inhoudelijk het verhaal van een uitzonderlijke chef door de ogen van zijn collega’s. Ook vormelijk toont het boek z’n unieke karakter.

In het boek komen binnenlandse toppers als Piet Huysentruyt van Likoké (1 ster) en Pascal Devalkeneer van Le Chalet de la Forêt (2 sterren) aan het woord, maar evengoed buitenlandse topchefs als François Geurds van Restaurant FG en Rasmus Kofoed van Geranium (beiden 2 sterren).

Het boek is van de hand van onze eigen medewerker Willem ASAERT en Marc DECLERCQ en werd uitgegeven bij Lannoo en kost in de boekenwinkel 60€. En dat is geen eurocent te veel voor een prachtig boek als Roger & Ik, en toch kunnen drie van onze volgers het boek gratis en voor niets krijgen.

Misschien ben jij daar wel bij? Dan moet je wel meedoen aan onze wedstrijd en een eenvoudige hoofdvraag beantwoorden, plus een schiftingsvraag – omdat we nu eenmaal slechts drie boeken kunnen weggeven.

Stuur je antwoorden naar het ondertussen bekende adres win@ambiance.be, voor zondagavond 13 januari 23u59.

WEDSTRIJDVRAAG: Wat is de naam van het iconische restaurant van Roger Souvereyns tussen 1983 en 2000?

SCHIFTINGSVRAAG: Hoeveel juiste antwoorden op de wedstrijdvraag zullen ons bereikt hebben op zondag 13 januari, om 23u59?

Stuur je antwoord vóór zondag 13 januari om 23u59 naar win@ambiance.be en vermeld duidelijk “Roger & Ik” in de subject line. Slechts één inzending per deelnemer, de eerste telt. Bij het insturen van je antwoord voor deze wedstrijd geef je Culinaire Ambiance de toestemming om je op de hoogte te houden van al onze acties, promoties en culinaire tips via onze nieuwsbrief en mailings. Veel succes!

Geen commentaren

Laat een commentaar na

Misschien bent u ook geïnteresseerd in