Nieuws

WIN – deze bekroonde alu bakpan van Demeyere

Minder dan een half jaar geleden werd de 28 cm bakpan uit de Alu Pro-reeks van Demeyere door de Nederlandse Consumentenbond uitgeroepen tot de beste uit een vergelijkende test. En omdat nu eenmaal alleen het beste goed genoeg is voor onze lezers, en ook een beetje omdat het nu eenmaal de periode is om cadeautjes uit te delen, schenken wij er zes weg.

Een lichtgewicht onder de bakpannen, letterlijk dan: aluminium is een derde lichter dan staal waardoor deze pan makkelijk hanteerbaar is. Het smeedaluminium garandeert bovendien een perfecte warmteverdeling en snelle opwarming op alle fornuistypes.

De combinatie van drie legeringen (Triplinduc®) geeft de pan 30% meer rendement op inductievuren en verzekert dat de bodem vlak blijft, waardoor je makkelijk van het ene type kookplaat naar het andere kunt overschakelen. De unieke Radiant®-bodem creëert een groter contactoppervlak met het fornuis, wat voor een betere stabiliteit zorgt.

De antikleeflaag  van Duraglide Titanium wordt algemeen beschouwd als een van de meest duurzame. Ideaal voor het bakken van delicate producten als vis. En kijk ook eens naar die handgreep: die is van roestvrijstaal en blijft langer koel op elektrische fornuizen.

Deze prachtige pan was in mei van dit jaar nog winnaar van een vergelijkende test door de Nederlandse Consumentenbond. In de winkel of online bij Demeyere betaal je voor de Alu Pro Bakpan 28 89€. Bij ons helemaal gratis. ’t Is te zeggen: als je bij de zes gelukkigen hoort die de wedstrijdvraag juist beantwoorden én de schiftingsvraag het dichtst benaderd hebben. Moeilijk is die wedstrijdvraag zeker niet; met een simpele muisklik op deze link zou je het antwoord al moeten kunnen vinden.

Niet gewonnen? Jammer, ontdek hier waar de pan bij jou in de buurt te koop is.

WEDSTRIJDVRAAG: De antikleeflaag van de Alu Pro Bakpan wordt gezien als één van de meest duurzame PTFE antikleeflagen op de markt. Uit hoeveel lagen bestaat deze?

SCHIFTINGSVRAAG: Hoeveel juiste vragen zullen ons bereikt hebben op zondag 23 december, om 23u59?

Stuur je antwoord vóór zondag 23 december om 23u59 naar win@ambiance.be en vermeld duidelijk Bakpan Demeyere in de subject line. Slechts één inzending per deelnemer, de eerste telt. Bij het insturen van je antwoord voor deze wedstrijd geef je Culinaire Ambiance en Demeyere de toestemming om je op de hoogte te houden van al onze acties, promoties en culinaire tips via onze nieuwsbrief en mailings. Veel succes!

2 Commentaren

 • Antwoord
  cavynt rita
  December 20, 2018 at 9:57 am

  ik doe mee en ben dan zeer tevree …

 • Antwoord
  Mertens Patrick
  December 20, 2018 at 3:24 pm

  wow super!!!

 • Laat een commentaar na

  Misschien bent u ook geïnteresseerd in