Nieuws

Plannen kunnen veranderen: L’Épicerie du Cirque staat te koop

Plannen zijn er om te wijzigen. Dennis Broeckx en Ellen Destuyver waren eigenlijk van plan om op de ‘oude Epicerie’ een nieuwe zaak op te starten – hun vijfde al – maar het lot heeft er anders over beslist. En dus staat het restaurant te koop.

Eerst en vooral een dikke proficiat aan Dennis en Ellen: zij verwachten hun tweede kindje. En precies dát heeft hen ertoe gebracht om hun plan om een vijfde zaak op te starten, toch maar weer op te bergen.

Vijfde zaak? Even tellen: L’Epicerie du Cirque (Under the Palm Trees), Bar Palmier, lunchzaak Moss… Oh ja, Racine zouden we nog vergeten hebben.

Precies doordat het van bij de sluiting in de Volkstraat 23 de bedoeling was dat hier een nieuw concept van het ondernemende horecakoppel zou komen, verkeert het restaurant in prima staat.

“Sleutel op de deur. Een weekendje poetsen en klaar voor de opening”, zeggen Ellen en Dennis zelf. Komt nog bij dat de over te nemen BVBA schuldenvrij en vrij van brouwer is, de handelshuur klaar voor overname. “Een buitenkans voor een ambitieuze starter”, aldus nog het koppel.

Interesse? Klik dan op deze link voor meer informatie.

Geen commentaren

Laat een commentaar na

Misschien bent u ook geïnteresseerd in