Nieuws

Gered! Würst krijgt een verrassende overnemer

Ongeveer en maand na het faillissement is er een overnemer gevonden voor Würst, het door Jeroen Meus bedachte haute-dogconcept met vestigingen in Leuven, Antwerpen en Gent. De naam van de overnemer is op z’n minst verrassend te noemen.

Eerder deze week had curator al laten weten dat er een overnemer was. In de kranten was te lezen dat dit wellicht Wim Ballieu zou zijn, van de glorieuze vleesballen, maar die ontkende.

Een uurtje geleden ongeveer kwam De Tijd met de primeur op de proppen: Würst wordt overgenomen door een drietal zakenmensen, Hendrik WINKELMANS, Diederik TAS en Frank PLASSCHAERT.

Niet écht bekenden in de culinaire wereld. Winkelmans is de oprichter van de fietsketen FIETS!, zo weet De Tijd. Nog steeds volgens de krant waren Winkelmans en co fan van het concept, en koesterden ze meteen bij het faillissement al plannen om de Leuvense vestiging, die naar verluidt rendabel was, over te nemen.

Volgens De Tijd neemt het trio alleen de Leuvense vestiging over. De naam zou wellicht veranderen, maar het concept van de worsten, die mee door de Leuvense topslager Rondau zijn uitgewerkt, zou wel in de overname zitten.

Datum voor de heropening is nog niet bekend.

(Bron: DeTijd.be)

Geen commentaren

Laat een commentaar na

Misschien bent u ook geïnteresseerd in