Nieuws

Bekendste kaaswinkel van België staat te koop

Een donderslag bij heldere hemel: Van Tricht stopt ermee. Het nieuws stond te lezen in Gazet van Antwerpen: de winkel in Berchem, gerund door Jeannine, de vrouw en moeder van Michel en Frédéric, staat over te nemen.

Michel Van Tricht startte de winkel in 1970 en bouwde die gestaag verder uit van een gewone buurtwinkel tot het epicentrum van een bedrijf met klanten – chefs – van over het hele land en ver daarbuiten.

Sindsdien is er veel gebeurd. Zoon Frederic nam de zaak zeven jaar geleden over en onder zijn impuls schoot de export als een komeet de hoogte in. Er kwam een tweede, kleinere, winkel in de Stadsbrouwerij De Koninck in Antwerpen, waar ook een nieuwe rijpingssite werd ingericht.

En hoe moet het nu verder? Voor Jeannine en Michel is het tijd om op pensioen te gaan. Frederic, die beseft dat de winkel in Berchem runnen eigenlijk een fulltime job voor een koppel is, gaat gewoon door met de affineerderij en groothandel in de Stadsbrouwerij.

Geen commentaren

Laat een commentaar na

Misschien bent u ook geïnteresseerd in