Nieuws

Dining wit the Stars: Betaalbare topgastronomie

Een gastronomisch vijfgangenmenu voor 52,5€  of 65€ als het restaurant een michelinster of drie koksmutsen in de Gault&Millau-gids heeft? Het kan in de tweede helft van september. Liefst 81 absolute toprestaurants doen mee met het Dining with the Stars-programma, waaronder drie tweesterrenrestaurants.

Het idee achter Dining with the Stars is zowat te vergelijken met dat van de Restaurantweek van enkele weken terug: een breder publiek laten kennismaken met topgastronomie, dankzij financieel aantrekkelijke menuformules voor vier (lunch) en vijf (diner) gangen.

De basisprijs bedraagt €42,5 voor een viergangenlunch en €52,50 voor een vijfgangendiner. Bij restaurants met drie koksmutsen en/of een michelinster, bedragen de prijzen respectievelijk €54 en €65. Bij een tweesterrenrestaurant betaal je €67,5 en €82,5.

In totaal doen 81 restaurants mee, en de reserveringen gaan hard. Zo zijn Nuance en De Pastorale, de tweesterrenrestaurants die deelnemen, nu al bijna volgeboekt.

De formule lijkt dan ook in populariteit te winnen, ieder jaar opnieuw. Zo staan er op lijst dit jaar 21 nieuwe adressen, waarvan De Pastorale, Nuance en De Jonkman als tweesterrenrestaurants het meest tot de verbeelding spreken. Van de 81 deelnemers hebben er 25 (minstens) één ster; 34 hebben minstens drie koksmutsen.

De actie is geldig van 17 september tot en met 3 oktober. Alle 81 restaurant opsommen, zou ons wat te ver leiden. Je kunt het aanbod en de beschikbaarheid raadplegen door hier te klikken.

Geen commentaren

Laat een commentaar na

Misschien bent u ook geïnteresseerd in