Nieuws

Dagt(r)ip: Cava is koning in Bubbels aan Zee

Op zoek naar een leuke activiteit voor vandaag? Nog tot morgen, maandag 13 augustus, vindt in Middelkerke Bubbels aan Zee plaats, een festival waar je kennis kunt maken met mousserende wijnen van over de hele wereld.

Bubbels aan Zee is een evenement georganiseerd door Middelkerke, dit jaar al voor de zesde keer. Traditiegetrouw kun je er tientallen schuimwijnen gaan proeven, van over de hele wereld, met dit jaar speciale aandacht voor Spaanse cava.

Alles wordt gecentraliseerd rond een loungy tent aan de Spermaliestraat, met gezellig terras, en veel randactiviteiten. Workshops, aperitiefconcert, live optredens en dj-avond: het belooft een mooi gevulde dag te worden.

Met het thema indachtig is er ook een Catalaans terras ingericht, in zuiderse sfeer, waar de focus volledig op cava is gericht. Een aantal van de beste cavaproducenten ter wereld zijn aanwezig om je wegwijs te maken tussen de verschillende types.

In de cavalounge kun je je kennis over het wijntype testen, en met wat geluk levert je dat een gratis fles op.

Bubbels aan Zee, zondag en maandag, van 11-00u – inkom gratis – 2€ per glas

Geen commentaren

Laat een commentaar na

Misschien bent u ook geïnteresseerd in