Nieuws

BREAKING: Seppe Nobels maakt concept pop-up bekend

Seppe Nobels, de chef van Graanmarkt 13 die van 1 tot 23 september in het kader van het Part of Antwerp-festival een pop-uprestaurant aan het water zal runnen, heeft zopas het concept van zijn Waterfront bekend gemaakt. En nee: het zijn géén groenten.  (Of toch niet alleen.)

Een tweetal weken geleden brachten we het nieuws van het Antwerpse stadsfestival op het Eilandje, Part of Antwerp, en hoe een pop-uprestaurant op een ponton in het water daar deel van zou uitmaken.

Die pop-up zal worden gerund door Seppe NOBELS, de bekende groentenkok van Graanmarkt 13. Je kunt het nog eens nalezen door hier te klikken.

Op vrijdag 29 juni maakte Nobels via zijn Facebook het concept bekend: Waterfront zal de allereerste cevicheria van Vlaanderen worden.

Het klinkt alsof Nobels zich hier vér weg waagt van zijn core-business, maar eigenlijk is dat niet zo: net als in Graanmarkt 13 stemt hij de keuken van Waterfront af op de hem omringende elementen. Meer concreet: water. En bovendien blijft hij trouw aan groenten.

Op het menu komen overheerlijke gerechten van rauwe vis en groenten met zurige, pikante, verrassende toetsen gebruikmakend van al het lekkers wat Antwerpen te bieden heeft, denk aan: Antwerps bier, Elixir d’Anvers, filet d’Anvers,…

Tijdens de lunch kan men à la carte proeven van Seppes ceviches, tijdens het diner brengt hij volgens het bekende sharing-concept een menu rond groenten vanop eigen veld aangevuld met bio vlees van lokale boeren en noordzeevis.

Reserveren kan je door hier te klikken. Om de beleving helemaal compleet te maken, worden de gasten door een watertaxi opgepikt en naar het restaurant gevoerd.

Geen commentaren

Laat een commentaar na

Misschien bent u ook geïnteresseerd in