Nieuws

Sergio Herman opent alweer nieuw Frites Atelier: “Grootste tot nog toe”

Het nieuws dat Sergio Herman deze zomer een tweede Belgische premiumfrituur gaat openen in Gent, is nog niet koud of daar is de aankondiging al dat er dit jaar nog een derde volgt ook. En dat zou de grootste ooit worden.

Een maand of twee geleden schreven we hier nog dat Sergio Herman deze zomer in Gent z’n tweede Belgische frituur gaat openen, meer bepaald op de hoek van de Groentemarkt en de Langemunt.

Wat dat Gentse Frites Atelier betreft, is er niks nieuws bekend, buiten dat het nieuws dat we in mei brachten (gebaseerd op krantenartikels in Nederland) ondertussen op de officiële website van het Frites Atelier bevestigd staat.
Daarop staat onder meer ook dat de Gentse vestiging méér zitplaatsen zal hebben dan alle vorige ateliers: dat heeft te maken met de ligging in een winkelgebied, vlakbij het Gravenkasteel.

Vandaag schrijft HLN dat er ook een Brusselse vestiging staat aan te komen, aan de Sint-Katelijnestraat, met grootste aantal zitplaatsen tot nog toe, namelijk een stuk of 80. Dat komt ongeveer overeen met Gent, waar in totaal 87 mensen zittend hun frietjes kunnen opeten (22 gelijkvloers, 30 op de eerste verdieping, 35 op het terras.)

Nog volgens de krant is het Frites Atelier daarvoor een overeenkomst gesloten met AB Inbev, met een mooi assortiment van bieren op tap.

Geen commentaren

Laat een commentaar na

Misschien bent u ook geïnteresseerd in