Restaurants

La Tulipe

Gastronomisch tafelen aan de Vlaamse kust kan in Middelkerke al ruim twintig jaar bij La Tulipe. Chef Christa Cappelle – in 2003 bekroond tot Ladychef van het jaar – kookt met creativiteit, passie en klasse. De zee biedt vlakbij heel wat kwaliteitsvolle basisproducten aan. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat visklassiekers als bouillabaisse, geserveerd in drie gangen, en kreeft tot de specialiteiten van La Tulipe behoren. Je geniet er na je maaltijd bovendien van een heerlijk kopje Hellem-koffie. Die wordt voor iedereen aan de tafel gemaakt: een unieke belevenis. Een gewone koffiezet vind je niet bij La Tulipe. Echtgenoot Rik Vandermeersch is als sommelier afgestudeerd aan Ter Groene Poorte. Hij wijst je de weg door de ruime wijnkaart. Op de menukaart staan heel wat Vlaams-Franse klassiekers. De menu’s worden maandelijks aangepast. Zo is er telkens iets nieuws te ontdekken. Het interieur van restaurant La Tulipe is sober en stijlvol. De warme tinten creëren een huiselijke sfeer. Die wordt versterkt wordt door de open haard in het midden van de zaal, die zijn warmte naar elke tafel verspreidt.

La Tulipe
Leopoldlaan 81
8430 Middelkerke
Tel. 059 30 53 40
www.latulipe.be – info@latulipe.be
Gesloten op zondagavond, maandag en dinsdag

Geen commentaren

Laat een commentaar na

Misschien bent u ook geïnteresseerd in