Restaurants

Cabo

Cabo is een gastronomische meerwaarde voor de kust, gevestigd in een modern pand dat aan een schip doet denken. De zaak is gelegen in het clubgebouw van het VVW in Blankenberge en is toegankelijk voor iedereen. De zaak bestaat uit 2 delen, op de gelijksvloer bevindt zich het restaurant en op de 1ste verdieping bevindt zich de lounge bar met groot terras waar u zich heeft op de haven en havengeul. Beide staan voor kwaliteit, maar in een relaxte sfeer. Het jonge team kiest voor een gevarieerde keuken: van klassiek Frans-Belgisch tot Aziatisch, waarbij het hoofdingrediënt, of het nu vis of vlees is, steeds heel herkenbaar op het bord ligt. Chef Nick Lammers en zijn team werken met lokale, biologische producten en durven minder voor de hand liggende producten te kiezen om steeds een verrassend menu te kunnen serveren. Ook de klassieke gerechten staan vast op de kaart zo dat het menu toegankelijk is voor jong en oud. Volg Cabo op sociale media om op de hoogte te blijven van alle acties en evenementen.

CABO
Wenduinse steenweg 1
8370 Blankenberge
Tel. 050 41 27 59
info@cabo-clubrestaurant.be – www.cabo-clubrestaurant.be
Gesloten: woensdag en donderdag, met uitzondering op feestdagen en juli-augustus.

Geen commentaren

Laat een commentaar na

Misschien bent u ook geïnteresseerd in