Restaurants

The Village

Chef David Lim was een prille twintiger toen hij in de jaren 80 voor het avontuur koos en zijn vaderland Maleisië inruilde voor België. Ondanks hard werken, waarbij hij een mooi parcours aflegde dat begon in Le Caroussel, het eerste fusionrestaurant in Antwerpen en dat eindigde in Ozzo Sushi & Lounge, duurde het een kleine dertig jaar voor hij de stap naar een eigen bedrijf zette. In 2013 startte hij een cateringbedrijf en begin 2017 volgde The Village, een huiskamerrestaurant ondergebracht in een rijtjeshuis. Lim beperkt zich niet tot de Maleisische keuken, maar pikt van alle Aziatische keukens het beste mee, waardoor je hier net zo goed terecht kunt voor vakkundig bereide sushi – de specialiteit van het huis – als voor dim sums, wontons, yakatori en andere Aziatische specialiteiten. Hoewel je kunt kiezen voor een klassiek ingedeelde maaltijd met voorgerecht, hoofdgerecht en dessert, nodigt de keuken uit om te kiezen voor een sharing menu, vanaf €25 per persoon. Probeer zeker ook de kuih tayap, Maleisische pannenkoeken, als dessert.

The Village
Verschansingsstraat 39
2000 Antwerpen
Tel. 0476 26 12 36
Gesloten op maandag en dinsdag en alle middagen

Geen commentaren

Laat een commentaar na

Misschien bent u ook geïnteresseerd in