Restaurants

Le Magret

Terug naar de roots van de oude Vlaamse en Franse keuken. In een gezellige vierkantshoeve in Lochristi is restaurant Le Magret geschikt voor kleine etentjes of grotere groepen tot 30 personen. Chef Bart De Bouvrie studeerde af aan hotelschool Spermalie. In verschillende horecazaken deed hij een uitgebreide kennis en gevarieerd smakenpalet op. In 2011 startte hij zijn eigen restaurant. De Bouvrie zweert bij seizoensgebonden producten. Hij is een man van principes: de juiste gaartijd, een eerlijke hoeveelheid en pure presentatie. Met een locatie in het groen, hoeft het niet te verbazen dat het wildseizoen culinair gevierd wordt. De chef geeft aan elk bord een moderne toets. De gerechten van vroeger in een nieuw jasje, met sauzen op basis van zelfgemaakte fonds en fumets. Je kan bij Le Magret genieten van de zon op het terras of in de tuin. Voor de kinderen is er een ruime speeltuin en ook honden zijn welkom. Sinds kort kan je er heerlijk wegdromen in de grote zithoek. Ideaal voor een gezellig aperitief- of koffiemoment.

Le Magret
Magretstraat 89
9080 Lochristi
Tel. 09 330 04 60
www.lemagret.be – info@lemagret.be
Gesloten op maandag, dinsdag en zaterdagmiddag

Geen commentaren

Laat een commentaar na

Misschien bent u ook geïnteresseerd in