Restaurants

Groenendijk Weert

Langs de oude Scheldearm in Weert heropenden Peter De Block en Nele Onghena tien jaar geleden het restaurant Groenendijk Weert. Omgeven door natuur en rust serveert chef Nele streekgerechten en verrassende combinaties, met dagverse producten. De paling, hét product van de streek, stopt Nele in vijf verschillende jasjes. Van klassiek tot creatief, als voorgerecht of hoofdgerecht. Peter zorgt in de zaal voor de bijpassende uitstekende service. Zo hebben ze doorheen de jaren een vast cliënteel opgebouwd. Sinds 2016 verkopen de uitbaters hun paling ook op de markt. Ze kennen hun product dus door en door. Daarnaast kan je bij Groenendijk terecht voor verschillende mosselbereidingen, tijdens het seizoen, en een afwisselend suggestiebord. Verder staan er vlees- en visklassiekers op de kaart. Wie een voedingsallergie heeft of een speciaal dieet volgt, krijgt bij Groenendijk een aangepast gerecht op zijn bord. Zo is de Dutch Weed Burger op basis van soja, zeewier en algen bijvoorbeeld een 100% vegan bereiding bomvol smaak. In de zomer zorgt het zuiders terras voor een instant vakantiegevoel.

Groenendijk Weert
Dijkstraat 1
2880 Weert (Bornem)
Tel. 03 889 68 78
www.groenendijkweert.be – groenendijk@telenet.be
Gesloten dinsdag, woensdag en donderdag

Geen commentaren

Laat een commentaar na

Misschien bent u ook geïnteresseerd in