Restaurants

De Peerdestal

Dit restaurant is al veertig jaar een begrip in Antwerpen. In de stilaan bijna 30 jaar dat huidig chef Mike Vlasman hier aan het fornuis staat, is het restaurant flink geëvolueerd. Aanvankelijk kon je hier enkel terecht voor paardensteak of kip aan ’t spit, maar ondertussen kun je hier ook terecht voor een zes weken gerijpte Baskische txogitxu-entrecote of simmenthal, bereid in een state-of-the-art Josper-houtoven. En het blijft niet bij vlees, want de kaart telt ook behoorlijk wat visgerechten – de kreeftgerechten (naast een eigen rijpingskast heeft de Peerdestal ook een homarium) zijn de jongste jaren al even goed een specialiteit van het huis.

De Peerdestal
Wijngaardstraat 8
2000 Antwerpen
03 231 95 03 www.depeerdestal.be
Alle dagen open

Geen commentaren

Laat een commentaar na

Misschien bent u ook geïnteresseerd in