Restaurants

Bistrot du nord

Soms is het eenvoudig om in het rijk geschakeerde horecalandschap onderscheid te maken. Waarom voelt Bistrot du Nord als iets unieks aan? Daar hebben zowel het bezielde, nostalgische interieur als het DNA van de keuken mee te maken. Chef Michaël Rewers haalde zijn eerste Michelinster en maakt het verschil met een gespierde en tegelijkertijd verfijnde en waarachtige smaakkeuken. Bekende en minder bekende stukken vlees krijgen naast bereidingen met organen klassieke aandacht. Maar ook liefhebbers van vis of vegetariërs worden op hun wenken met evenveel zorg bediend.

BISTROT DU NORD
Lange Dijkstraat 36
2060 Antwerpen
Tel. 03 233 45 49
www.bistrodunord.be

Gesloten: zaterdag en zondag

Geen commentaren

Laat een commentaar na

Misschien bent u ook geïnteresseerd in