Winkels

Wouter’s Kwaliteitsvis

Onder de tagline ‘Hemelse Vis Uit De Zee’ is Wouter’s Kwaliteitsvis al sinds 1990 een vaste waarde voor al wie op zoek is naar verse vis en visbereidingen van topkwaliteit. Elke dag is er een zeer ruim aanbod van twintig soorten verse vis, een mooi assortiment aan dagverse meeneemgerechten, heerlijke pasta’s, dagverse soepen, salades en een groot assortiment aan traditionele specialiteiten uit eigen atelier. Kortom: alles van aperitief tot dessert. Alle verse vis wordt in eigen atelier schoongemaakt, gefileerd en verwerkt. Bij de specialiteiten van het huis mag je zeker ook de gerookte vis rekenen: Wouter’s Kwaliteitsvis maakt het plaatje immers compleet met een eigen rokerij waar een ervaren meester-roker met veel gevoel voor subtiliteit en dosering de heerlijkste gerookte visbereidingen verzorgt. Probeer zeker eens de gerookte zalmfrietjes, een echte aanrader.

Markt 41
8700 Tielt
Tel. 051 40 40 22
info@wouterskwaliteitsvis.be – www.wouterskwaliteitsvis.be
Gesloten: zondagnamiddag en maandag

Geen commentaren

Laat een commentaar na

Misschien bent u ook geïnteresseerd in