Winkels

Slagerij – traiteur Vandycke

Slagerij-Traiteur Vandycke is sinds vele jaren een gevestigde waarde in het centrum van Knokke. De zaak wordt gerund door Ivan Vandycke en zijn vrouw Hilde Van Belleghem. Het rundvlees – Belgisch Witblauw – wordt gekweekt in het rundbedrijf van Hildes broer. Weinig verwonderlijk dat Vandycke naam en faam geniet omwille van zijn panklaar vlees, o.a. entrecote, filet mignon, biefstuk, cordon bleu en braadworsten. In het traiteurgedeelte heb je dagelijks de keuze tussen een dertigtal wisselende gerechten. Ook is er een kaasassortiment met heerlijke kazen van eigen bodem, uit Frankrijk of Italië. Daarbij vindt men aangepaste confituren en brood. Bemerk ook het ruime assortiment charcuterie en huisbereide salades. In 2014 opende slagerij-traiteur Vandycke een tweede vestiging, De Traiteur by Vandycke. Hier wordt een ruim aanbod aan bereide gerechten verkocht, handig verpakt per persoon. Je kan hier een heel assortiment lekkers vinden, van aperitief tot dessert. Daarnaast is er ook een ruim aanbod delicatessen zoals wijn, kwaliteitsvolle olijfolie, balsamico en kruiden. Via www.traiteurvandycke.be kan je je bestelling online plaatsen en afhalen.

SLAGERIJ VANDYCKE
Lippenslaan 101
8300 Knokke-Heist
Tel. 050 62 06 25
info@slagerijvandycke.be – www.slagerijvandycke.be
Gesloten: vrijdag

DE TRAITEUR BY VANDYCKE
Lippenslaan 117
8300 Knokke-Heist
Tel. 050 616 816
info@traiteurvandycke.be – www.traiteurvandycke.be
Gesloten: vrijdag

Geen commentaren

Laat een commentaar na

Misschien bent u ook geïnteresseerd in