Restaurants

Huiskamerrestaurant Postelein

Dit fijne huiskamerrestaurant biedt zijn klanten, in een ontspannen kader, de klassieke en streekgebonden keuken aan. Je kan er kiezen uit verschillende menu’s of à la carte bestellen. De nieuwe champagnebar en gerenoveerde keuken vormen het bruisende hart van de zaak. Op donderdag en vrijdag serveren Patricia en haar team een verfijnde lunch terwijl er op maandag en sommige donderdagen speciale avondmenu’s beschikbaar zijn. De wijnen worden eigenhandig geselecteerd en ingevoerd en zijn tevens te koop in de aansluitende wijnboetiek.

HUISKAMERRESTAURANT POSTELEIN
Tremelobaan 136A
3140 Keerbergen
Tel. 016 53 86 89
info@postelein.be – www.postelein.be
Gesloten: zondagavond, maandagmiddag, dinsdag en woensdag. Zaterdagmiddag groepen vanaf 12 personen

Geen commentaren

Laat een commentaar na

Misschien bent u ook geïnteresseerd in