Winkels

De Vishoek

Celien Hoylaerts is pas 23, maar dat weerhield haar er niet van om in de herfst van 2017 haar eigen viswinkel in Middelkerke op te starten. De Vishoek steunt op twee zaken: het aanbod verse vis en de bereide gerechten. Wat dat laatste betreft kan de ex-studente van Ter Groene Poorte terugvallen op haar uitstekende opleiding als kok. Op het vlak van productkennis en technieken, zoals de juiste manier om vis te fileren, heeft ze op school ook een méér dan voldoende basis meegekregen. Voor het overige kan ze rekenen op leveranciers die met haar meedenken. Daardoor kan ze voortdurend dagverse vis aanbieden, voornamelijk noordzeevis, en altijd met respect voor de seizoenen. Zo kort na de opening kan Celien al een mooi assortiment bereide gerechten aanbieden dat met de tijd alleen maar zal uitbreiden. Maar het vispannetje – rijkelijk gevuld en met heel veel smaak – is nu al een topper. Ook de groenten bij de bereiding zijn supervers terwijl de puree in de eigen atelier gemaakt wordt van zelf geschilde aardappelen en met échte boter.

Kerkstraat 20
8430 Middelkerke
Tel. 059 41 01 13
Gesloten: dinsdag en woensdag

Geen commentaren

Laat een commentaar na

Misschien bent u ook geïnteresseerd in