Restaurants

Bistro 11

Wat ooit een afspanning was voor postkoetsbestuurders en andere reizigers, is sinds een kleine twee jaar een gezellige bistro waar autodidact David Bollingh met dagverse producten eenvoudige maar verzorgde gerechten, pasta’s en salades uit de dagdagelijkse keuken bereidt. Een merkwaardige mix van hedendaagse elementen (véél licht dankzij de panoramische vensters en frisse kleuren), een toog en tafels in steigerhout en nostalgisch ogende vloertegels en parket, maakt dat het interieur modern oogt en tegelijk warme gezelligheid uitstraalt. Voor € 28 geniet je hier van een driegangenlunch geïnspireerd op het marktaanbod, met eenvoudige, maar niettemin verzorgde gerechten, goed op smaak gebracht. À la carte is er meer gastronomische verfijning, maar ook dan overheerst het gevoel voor eenvoud, smaak en evenwicht, met behoorlijk ruime porties. Gastvrouw Saskia zorgt voor een hoog feel good-gehalte.

BISTRO 11
Minderbroederstraat 11
3800 Sint-Truiden
Tel. 011 69 49 00
www.bistro11.be
Gesloten: dinsdag en zaterdagmiddag

Geen commentaren

Laat een commentaar na

Misschien bent u ook geïnteresseerd in