Winkels

Vishandel Bulté

Visspeciaalzaak Bulté biedt al drie generaties lang de lekkerste verse vissoorten en -bereidingen. Topkwaliteit is er de norm. Martine en Hans bedienen je met de glimlach en kiezen alleen kwaliteitsvolle producten van de beste leveranciers. Dagelijks wordt er verse vis aangeleverd die in het atelier verwerkt en bereid wordt met het oog op smaak, versheid en kwaliteit. Hier vind je ook heerlijke koude of op te warmen meeneemgerechten waaronder quiches, paella, dagschotels, gebakken kabeljauw en huisbereide garnaalkroketten naar opa’s recept, kabeljauwgyros, bereide schelpen, pizza’s en hun unieke zalmfricandon. À la minute maken ze een verse tomaat-garnaal of een koud schoteltje klaar. Op bestelling is er een nog ruimere keuze. Vishandel Bulté, uw afhaaltraiteur in bereide visschotels voor kleine en grote feestjes!

Bouwmeestersstraat 71
9040 Gent (Sint-Amandsberg)
Tel. 09 228 51 26
info@visbulte.be – www.visbulte.be
Gesloten: zondagnamiddag en maandag

Geen commentaren

Laat een commentaar na

Misschien bent u ook geïnteresseerd in