Winkels

Vangramberen

Beenhouwerij Vangramberen is een ambachtelijk bedrijf waar kwaliteit de enige norm is. Hier betekent ambachtelijkheid: vers aankopen, vers verwerken en vers verkopen. Alle dieren worden in hun geheel aangekocht en verwerkt van kop tot staart. Alle charcuterie wordt in huis gemaakt. De beenhouwerij bestaat sinds 1979 en heeft steeds gekozen voor streekeigen en streekgebonden recepten. Twee van de producten, zwarte pensen en Vertrijkse salade, kregen hiervoor van VLAM het label ‘Streekproduct.be’. Het gezin is de hoeksteen van dit familiale bedrijf: in elk aspect zie je, voel je en proef je dat alles met liefde wordt gemaakt. Professionele ambachtelijkheid!

STATIONSSTRAAT 47
3370 Boutersem Tel. 016 73 52 22
info@vangramberen.be – www.vangramberen.be
Gesloten: zondag en maandag

Geen commentaren

Laat een commentaar na

Misschien bent u ook geïnteresseerd in