Winkels

Slagerij Vandecruys

Slagerij Vandecruys heeft oog voor de beste ingrediënten en puur traditioneel vakmanschap. Versheid, kwaliteit en aandacht voor efficiënte bediening zijn dan ook de sterke troeven van de hele organisatie. Dit alles leidde in 2017 op de Retail Awards tot de bekroning van “Meest klantvriendelijke slagerij/delicatessenzaak van België”. De zwarte en witte pensen, en het huisbereide gezouten spek zijn alle officieel erkende streekproducten in de Kempen en de provincie Antwerpen. Bovendien is Slagerij Vandecruys officieel Erkend Ambachtsman en vertegenwoordiger van het label Pure Kempen. Kwaliteit geldt niet alleen voor de zwarte en witte pensen, maar ook voor het andere vlees in de toonbank. Slagerij Vandecruys maakt het verschil in de ambachtelijke aanpak. Gezouten spek en hespenspek, gerookte ossebil, gerookt spek, bacon, boterhamworst, grillworsten, frikadellenkoek, kippenbrood, vele slaatjes (zeker ook de rauwkostsalades niet te vergeten) en tal van bereide gerechten zijn overigens huisbereid. Ook de herkomst van het rundvlees is gegarandeerd gecontroleerd en het behaalde logo van QualityGuard garandeert een op en top perfecte bedrijfshygiëne! Sinds enkele jaren kan je bij Slagerij Vandecruys ook online je vlees bestellen via de uiterst gebruiksvriendelijke webshop. Afhalen kan in één van de 4 winkels (opgelet: zaterdag al gesloten om 16u), of in één van de 35 afhaalpunten. Vanaf het voorjaar 2018 wordt er ook aan huis geleverd.

Vaartstraat 44
2440 Geel
Tel. 014 85 28 34
info@slagerijvandecruys.be – www.slagerijvandecruys.be
Gesloten: zondag en woensdag

Larum 45a
2440 Geel
Tel. 014 58 84 76
Gesloten: zondagnamiddag en woensdag

Turhoutsebaan 21
2460 Kasterlee
Tel. 014 85 06 09
Gesloten: zondagnamiddag en woensdag

Oogststraat 1
2400 Mol
Tel. 014 31 41 32
Gesloten: woensdag en zondag

Geen commentaren

Laat een commentaar na

Misschien bent u ook geïnteresseerd in