Winkels

Slagerij Van de Weyer

Vers vlees en charcuterie zijn reeds 3 generaties dé huisspecialiteit bij Vleesambacht Van de Weyer. Het rund,- varken-, en kippenvlees komt niet van de veiling, maar reeds jaren van dezelfde landbouwers, bewust bezig met hun producten, aldus Peter Van de Weyer. Naast vers vlees is ook het forse charcuterieaanbod één van de troefkaarten van deze slagerij. Vier eigen bereidingen, Kempense gedroogde boerenhesp, Kempense gerookte boerenhesp, frut en Sint-Antoniusbeuling werden officieel erkend als streekproduct. De Sint-Antoniusbeuling wordt maar 3 weken in het jaar gemaakt, startend rond 17 januari. Dan loopt het gegarandeerd storm hiervoor. In de traiteurafdeling vindt men vooral de klassiekers terug. Bestel U graag online en heeft U dit graag thuis geleverd? Via hun webshop Krijgt u het nodige thuis geleverd. Ook een tool voor mensen met een voedselallergie vindt u op de website.

Kapelsestraat 18
2950 Kapellen
Tel. 03 664 23 24
info@vandeweyervlees.be – www.vandeweyervlees.be – www.vleesambacht.be
Gesloten: zondag, donderdag en feestdagen

Geen commentaren

Laat een commentaar na

Misschien bent u ook geïnteresseerd in