Winkels

Slagerij Dierendonck

Enthousiasme. Indien er één woord de sfeer in Slagerij Dierendonck kan samenvatten dan is het inderdaad geestdrift. In de welgevulde koeltoog zie je verrassend veel verschillende rundrassen. Een stoere rundkop die elke bezoeker recht in de ogen staart is een ander attractiepunt. De doorkijk naar de ateliers waar het vlees versneden wordt en het rundvlees zorgvuldig in koelruimtes ligt te rijpen is mee sfeerbepalend. En dan is er nog een eigen krantje. Hendrik Dierendonck is de motor achter deze ambachtelijk draaiende slagerij waar het gedachtegoed van ‘neus tot staart’ kracht wordt bijgezet door niets eetbaars van een karkas verloren te laten gaan.

Strandlaan 331
8670 Sint-Idesbald (Koksijde)
Tel. 058 51 12 87
info@dierendonck.be www.dierendonck.be
Gesloten: woensdag en donderdag (tijdens schoolvakanties open op donderdag)

Geen commentaren

Laat een commentaar na

Misschien bent u ook geïnteresseerd in