Winkels

Lamon Traiteur

Lamon traiteur is al sinds 1874 een vaste waarde te Roeselare. Sedert enkele jaren hebben ze het over een andere boeg gegooid: de focus is verlegd van slagerij naar traiteur. Dagelijks worden er een dertigtal klassieke, maar ook eigentijdse gerechten gemaakt. Naast de meeneemgerechten, maakt Lamon Traiteur ook werk van tapas en zelfgemaakte tapenades. Zaakvoerder Mathieu volgde onlangs nog de opleiding Cortador om de kunst van het hamsnijden onder de knie te krijgen. Daarnaast kun je er ook tapas/antipastiplanken bestellen, alsook verschillende, verfijnde crostini’s.

Grote Markt 18
8800 Roeselare
Tel. 051 20 02 70
info@lamontraiteur.be – www.lamontraiteur.be
Gesloten: zaterdagnamiddag en zondag

Geen commentaren

Laat een commentaar na

Misschien bent u ook geïnteresseerd in