Winkels

Keurslager Michielsen

Keurslager Michielsen is al meer dan veertig jaar een begrip in Antwerpen en ver daarbuiten. Toen zaakvoerder Dieter Smeulders de kans kreeg om het pand naast en achter de winkel in de Anselmostraat te kopen, aarzelde hij dan ook geen moment. De nieuwe winkel is een absolute must see voor alle foodies en designaddicts en is een echte ontmoetingsplaats van de smaak! Naast de uitgebreide afdeling charcuterie, salades en bereide gerechten, is Keurslager Michielsen gerenommeerd voor zijn ruim assortiment vers vlees van binnen- en buitenlandse origine. Bovendien worden voortaan meer dan honderd kaassoorten aangeboden.

Anselmostraat 43-45
2018 Antwerpen
Tel. 03 238 51 13
www.keurslager-michielsen.be
Gesloten: zondag

Geen commentaren

Laat een commentaar na

Misschien bent u ook geïnteresseerd in