Winkels

Het Vershuisje

Als het vers moet zijn, dan ben je in hier aan het juiste adres. Tot zover dekt de vlag absoluut de lading, maar het verkleinwoord ‘huisje’ doet deze indrukwekkende overdekte markt niet meteen eer aan. Stephanie De Cock heeft de kleine delicatessenwinkel die ze overnam laten evolueren tot een prachtig ingerichte overdekte versmarkt. Vlees, charcuterie, groenten en fruit, brood, vis, kaas, wijn … Je vindt het er allemaal. Twee full-time koks bereiden de meeneemmaaltijden én de gerechten voor het gezellige bistrogedeelte. Daar kun je tijdens de middag terecht voor een belegd broodje, maar ook voor een dagschotel, suggesties en een beperkte lunchkaart.

Heidebaan 102
9100 Sint-Niklaas
Tel. 03 778 27 78
info@hetvershuisje.be – www.hetvershuisje.be
Gesloten: maandag

Geen commentaren

Laat een commentaar na

Misschien bent u ook geïnteresseerd in