Winkels

DelReY

Al meer dan zestig jaar is DelReY een waar paradijs voor de ware chocoladeliefhebber! Het team van de Oostendse zaakvoerder Bernard Proot en zijn vrouw Anne Seutin bestaat uit de allerbeste chocolatiers-patissiers. Elke dag worden in het eigen atelier overheerlijke ambachtelijke pralines, koekjes, patisserie, macarons en ijstaarten gecreëerd. DelReY is een totaalconcept, met drie belangrijke pijlers: topkwaliteit en streven naar het perfecte product, een herkenbare huisstijl en vriendelijk en deskundig personeel. Naast de winkel nabij het centraal station bevindt zich een stijlvolle Chocolate Lounge waar je alle zoete en zoute lekkernijen kan proeven bij een kop thee, koffie in verschillende topsmaken. In Japan heeft DelRey nog vestigingen in Tokyo.

Appelmansstraat 5
2018 Antwerpen
Tel. shop: 03 470 28 61
Tel. office: 03 470 28 62
info@delrey.be – www.delrey.be
Gesloten: zondag en feestdagen

Geen commentaren

Laat een commentaar na

Misschien bent u ook geïnteresseerd in