Winkels

Centho Chocolates

Liefde voor het metier, passie voor het zwarte goud: dat is wat Geert en Els Decoster drijft. Het resultaat is dat elke praline afzonderlijk het product van vakmanschap is, gemaakt van authentieke chocolade uit die streken waar de ambacht van de cacaoteelt nog diep geworteld is. Waar de aarde karakter geeft aan de boon. Voor zijn pralines kiest Decoster resoluut voor originechocolade, waarvan het uitgesproken karakter extra diepgang krijgt – of subtiel afgerond wordt – door de verrassende combinaties met vruchten en kruiden die laagje na laagje hun geheim prijsgeven. Het resultaat zijn tongstrelende smaken, ragfijn omhuld door de zuiverste chocolade. En dat maakt de Centho-pralines zo bijzonder. Geert en Els noemen het zelf ‘Centhology’ en daar kunnen we ons iets bij voorstellen.

Tel. 02 767 07 74
info@centho.be www.centho.be

Veeweidestraat 3 3080 Duisburg (Tervuren)
Gesloten: zondag en maandag

Factory-store
Vekestraat 29 Unit A2
1910 Kampenhout 02 767 07 74
Gesloten: zaterdag en zondag

Geen commentaren

Laat een commentaar na

Misschien bent u ook geïnteresseerd in