Winkels

Bakkerij Hanssens

Bakkerij Hanssens charmeert met eigentijdse smaakbeleving en huisstijl, gemaakt met passie en naar authentieke waarden. Hier werkt men enkel met de beste grondstoffen en producten worden gebracht op een net iets andere manier. Brood is alomtegenwoordig bij Hanssens. Naast het klassieke aanbod vind je er ook een mooi assortiment desembroden; de stokbroden zijn gemaakt volgens de traditionele Franse werkwijze. Voor de patisserie wordt voldaan aan de hoogste eisen van de klanten. De klassiekers krijgen een eigentijds gezicht en er wordt creatief gewerkt naar de seizoenen toe. Alle registers worden opengetrokken om een topproduct te bekomen, een belevenis aan tafel.

Pintestraat 1
9840 De Pinte
Tel. 09 282 99 29
info@bakkerijhanssens.be – www.bakkerijhanssens.be
Gesloten: maandag en dinsdag

Geen commentaren

Laat een commentaar na

Misschien bent u ook geïnteresseerd in