Winkels

Bakkerij Blanchaert

Bakkerij Blanchaert bestaat 31 jaar. Al die tijd zijn Hendrik en Carine trouw gebleven aan hun basisprincipe: kwalitatieve producten met een authentieke uitstraling. Klanten komen in het weekend van heinde en verre voor de super vloerpistolets. Om het wachten te vermijden kun je als klant online bestellen en betalen. Uniek is de scankaart die de klanten toelaat om bestellingen af te halen zonder wachttijd. Roomijs, peperkoek en huisgemaakte boterspeculaas zijn de echte toppers van de zaak. Hendrik bakt naast de alom gekende klassiekers tevens eigen broodsoorten.

Smissestraat 2
9800 Sint-Martens-Leerne
Tel. 09 282 23 74
info@bakkerijblanchaert.be – www.bakkerijblanchaert.be
Gesloten: dinsdag

Geen commentaren

Laat een commentaar na

Misschien bent u ook geïnteresseerd in